www.bingo-sites.org.uk/jackpotjoy/4573081870

Mig og min familie

           Stefan           IMG_2677

Jeg hedder Rikke og er 36 år. Jeg er gift med Stefan på 42 år. I vores lille familie har vi vores dejlige og glade hund Basse på 12 år. Basse er ikke sammen med børnene til hverdag.

Vi har ikke selv nogen børn, så her er masser af plads og omsorg til netop dit barn.

Min baggrund er at jeg har en HG2 men fik desværre ikke en elevplads tilbage i 2002. Min erfaring med små børn er kommet ved at jeg har være ung pige i huset i mange år. Jeg har passet børn fra 5 måneder-4 år. Jeg var heldig ar få mit drømmejob i 2009 som kommunal dagplejer i Stoholm. Desværre pga. faldende børnetal blev jeg afskedig i maj 2013. Jeg har nu valgt at starte op som privat dagplejer pr. 1. september 2013 da jeg brænder for at arbejde med børn.
I min fritid er min store interesse at lave alt inden for bagning, specielt kager og desserter. I midten af september 2014 prøvede jeg min evner af med at være træner for forældre/barn gymnastik holdet i Mønsted.

Som person er jeg meget glad, smilende, iderig, kreativ og imødekommende men vigtigst af alt er at jeg har en varmt hjerte, hvor der er plads til hvert enkelt barn.

Jeg lægger vægt på tryghed, nærvær og omsorg, hvor alle børns behov tilgodeses. Jeg kan tilbyde dit barn en hverdag i stabile og hyggelige omgivelser. Jeg vil deltage aktivt i børnenes leg og hjælpe med at se muligheder, hvor tingene måske bliver for svære. Jeg kan nemt finde mine barnlige og fjollede side frem og engagere mig 100% i deres verden.

Af kursus har jeg pt:

Dagplejens grundkursus
Sprogkursus
Førstehjælp til mindre børn
Børns trives igennem motorik og bevægelse