www.bingo-sites.org.uk/jackpotjoy/4573081870

Årsplan

Januar – snemænd og koner

Vi skal lave alt hvad der har med snemænd/koner at gøre. Både synge, være kreative og hvis vi er heldige må der gerne komme masser af sne så vi kan bygge snemænd.

Februar – fastelavn

Vi skal lave alt inden for fastelavn. Vi skal male/pynte en tønde, lave masker, synge sange og bager. Traditions tro afholdes der fastelavnsfest fastelavnslørdag til formiddag

Marts – farver

Vi skal snakke, synge og lave mange andre ting med farver

April – påske

Vi er kreative ved at lave påskepynt og pynt til påske.

Maj – forår/natur

Vi skal ud og se på naturen som er ved at springe ud. vi tager evt på udflugter til skoven i Viborg eller lignende.

Juni – male

Vi skal male med alt hvad vi kan finde på og på forskellige ting.

Juli – sommer og ferie

Vi håber der er kanon vejr så vi kan lege ude og evt. tage på ture. Det er også den måned hvor vi alle holder ferie på skift. Inden ferien for alvor tager fat afholdes dagplejens årlige sommerfest.

August

Denne månede har vi ikke noget bestemt på programmet da alle børn er kommet fra sommerferie og skal vende sig til hinanden og hverdagen igen. Så vi tager det stille og roligt med leg og nærvær.

September – sang og bevægelse

Vi skal danse, synge og lave motorik både ude og inde.

Oktober – Kreativ med naturen

Vi skal finde kastanjer osv. i naturen som vi skal laven en masse kreative ting med.

November – Mad/Jul

Vi vil lave mad og snakke om de ting vi putter i maden. Børnene vil være med til at hjælpe når der skal røres, bages og æltes. Vi skal smage på forskellige smage, hvor smagsløgene rigtig bliver brugt. Fra midten af november starter vi på julegaver til mor og far samt bedsteforældre

December – Jul

Vi laver rigtig mange kreative ting som har med jul at gøre. Der skal også laves julegaver og synes julesange. Vi skal også på juleture og der bliver holdt juleafslutning inden juleferien.